Contact ons!

skip to Main Content

Wie zijn wij

Wij zijn SB facility service uit Zandvoort. Ons doel is op een gastvrije manier uw facilitaire partner te worden. Vertrouwen en kwaliteit zijn daarbij onze sleutelwoorden. We verstaan ons vak en dat uit zich in onze resultaten.

SB  facility service gevestigd in Zandvoort heeft als werkgebied de provincies Utrecht, Flevoland, Noord- en Zuid-Holland. Onze expertise ligt in de volgende branches: kantoren, scholen, wooncomplexen, zorg en hotels/bungalowparken. Naast de dagelijkse schoonmaak zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van specialistische reiniging.

Ons doel is om alle zorg uit uw handen te nemen als het gaat om facilitaire dienstverlening. Een gezonde en respresentatieve werkomgeving is erg belangrijk.

Samenwerking met SB betekent dat u vanaf het eerste moment weet met wie u in zee gaat. Wat betekent dat u achteraf niet verrast of teleurgesteld zal zijn.

Ben je enthousiast geworden over onze diensten van SB facility? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Wij

 1. Betrouwbaar
  We zijn een bedrijf waarop je kan bouwen en vertrouwen.
 2. Afspraak = Afspraak
  We doen wat we zeggen zonder poespas of kleine letters
 3. Kwaliteit
  Het resultaat van onze diensten en onze goede naam zegt het.
 4. Betaalbaar
  Een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij nemen de zorg uit uw handen!

Kantoren

 

Een gezonde frisse werkomgeving wie wilt dat nou niet. SB zorgt er graag voor dat er elke dag weer gewerkt wordt in een frisse omgeving. Of het nu gaat om dag schoonmaak of schoonmaak na openingstijden, wij staan voor u klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op.

Scholen

 

SB weet als geen ander hoe belangrijk een schone en gezonde leeromgeving is. hierbij nemen wij graag alle zorg uit handen zodat de leerlingen zich in een gezonde omgeving kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op.

Zorg

 

Zeker bij schoonmaak in de zorg liggen de kwaliteitseisen erg hoog. En terecht u ontvangt dagelijks uw gasten in uw praktijk. Daarnaast wordt in veel gevallen de praktijk zelf ook gecontroleerd op hygiene. SB neemt graag deze zorg uit handen! Benieuwd naar de mogelijkheden? neem dan snel contact op.

VVE/Wooncomplexen

 

Naast enthousiasme en de juiste middelen en materialen zijn ook sociale aspecten onmisbare ingrediënten waar SB over beschikt. Een portiek, trappenhuis of entree is immers de plaats waar mensen ‘thuiskomen’.  Het openhouden van de deur voor een bewoner of voor iemand met een tas vol boodschappen. Ook vriendelijk gedag zeggen is wel zo sociaal én prettig thuiskomen Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op!